Az E-Kart Ring azért jött létre, hogy elektromos hajtású, környezetbarát Gokart flottájával bérgokart szolgáltatást nyújtson a nyugat-magyarországi és határon átnyúló régióban. A létesítmény mögött egy több mint 20 éve ez irányú tevékenységet folytató cégcsoport áll. A csoport a környezetbarát közlekedési eszközök, -formák és -technológiák egyik hazai úttörője, azok fejlesztője, gyártója, használója, illetve népszerűsítője és forgalmazója.

Társaságunk mögött több évtizedes múltra visszatekintő tapasztalat és referencia, magyar elektromos járműveket gyártó és fejlesztő kapacitás áll és egy olyan lelkes autósport rajongó, mérnök csapat, akik elkötelezettek a „zöld” technológiák mellett.

Az E-Kart Ring nagyszerű lehetőség a vezetés és a sebesség élményét biztonságos körülmények közt megtapasztalni vágyóknak. Itt az idő, hogy ne csak keveseknek, hanem minden érdeklődőnek lehetősége nyíljon arra, hogy kipróbálhassa a közlekedés új formáját, mindjárt egy versenyautó teljesítményével és élvezeti értékével.

Próbálja ki Ön is a villanymotorral és lítium akkukkal szerelt e-kartok nyújtotta élményt! Itt érhet el minket.

Üzemeltető:

Willisits Mérnökiroda Kft. 
Székhely: 1134 Budapest, RÓZSAFA utca 13-17.
Cégjegyzékszám: 08-09-018821
Adószám: 14929852-2-41