Mindenki hallott már a GOKARTról? A gokart zárt pályán, ellenőrzött körülmények között bárki számára lehetőséget ad a tiszta autóversenyzés élményének kipróbálására. De mi az az E-Kart?

100% élvezet - 0-emisszió

A villanymotorral szerelt gokartoknak nevet adtunk: E-KART. Ezek olyan akkumulátorral és saját fejlesztésű elektromos hajtással felszerelt gokartok, amit minden korosztálynak elkészítettünk. Minden E-Kart füstmentes, biztonságos és eddig hagyományos járműben nem tapasztalt gyorsulási élményt ad kicsiknek és nagyoknak. Ráadásul a süvítő villanymotor, a csörgő lánc és csikorgó kerekek hangja fokozza a hatást.

Nincs többé fejfájás a füstgáztól, mégis az egész család élvezheti a száguldást!

Tovább a pályára

A gyermek E-Kart akár 4-5 éves kortól, ellenőrzött körülmények között ad lehetőséget az első vezetési élmény és tudás megszerzésére.

Adatok:
Áramforrás: lítium akku
Teljesítmény: 1 LE
Sebesség: 15 km/h
Üzemidő: max. 90 perc/ töltés, teljes terhelés mellett

e-kart gyerek

A serdülő vagy junior E-Kart 8 éves kortól hajtható, a felnőtt E-Kart teljesítményét megközelítik, de vázgeometriája a 120-150 cm-es testmagassághoz készült.

Adatok:
Áramforrás: lítium akku
Teljesítmény: 2 LE
Sebesség: 40 km/h
Üzemidő: max. 60 perc/ töltés, teljes terhelés mellett

e-kart junior

A felnőtt E-Kart 6,5 lóerős teljesítménnyel, lítium akkumulátor pakkal vannak felszerelve, így akár 30-40 perces folyamatos, padlógázas menetet és keresztben autózást ígér.

Adatok:
Áramforrás: lítium akku
Teljesítmény: 6,5 LE
Sebesség: 50 km/h
Üzemidő: max. 40 perc/ töltés, teljes terhelés mellett

e-kart felnőtt

A verseny E-Kart akár 30 lóerős motort is kaphat, és a végsebessége áttételtől függően akár 120 km/h is lehet. Ezt csak erős idegzetűeknek ajánljuk! És csak olyan nyitott pályára valók ahol a pálya vonalvezetése lehetőséget ad az igazi száguldásra.

Tovább a pályára

e-kart verseny