Nyerd el cégednek a bajnoki címet és magadnak a félórás gokartpálya használatot!

Egy verseny, amin kortól, nemtől és beosztástól függetlenül kitűnhetsz kollégáid közül! Nyerd el cégednek a bajnoki címet és Te sem csak a dicsőséggel leszel gazdagabb: félórás gokartpálya használatot nyerhetsz.

Egy hónapig minden résztvevő cég molinóját kihelyezzük pályánkon, továbbá a benevezett cégeknek minden héten lehetőséget biztosítunk arra, hogy Facebook oldalunkon bemutatkozzanak pár mondatban.
A döntő napján a cég legjobb versenyzői fotófal előtti fotózáson vehetnek részt! Az április 3-án megrendezésre kerülő döntőn pedig drón felvételeket készítünk a "végső csatáról"!

A VERSENY CÉLJA:
Versenyzési lehetőség biztosítása különböző cégek csapatai számára.

A VERSENY HELYE:
E-Kart Ring Gokartpálya és Szabadidőközpont, 9081 Győrújbarát, Fő utca 178.

A VERSENY MENETE:
Maga a bajnokság 5 hét alatt zajlik le. Egymást követő 4 szerdán zajlanak a selejtezők, az 5. héten pedig a bajnokság döntője. Minden résztvevő cég egy alkalommla vesz részt selejtező versenyen – sorsolás alapján dől el, hogy hányadik héten. A selejtezőn cégenként 5 versenyző indíthat, és közülük a legjobb jut be a döntőbe.

Névadó szponzorunkról

Gondolkodtál már azon, hogy mitől lesz igazán különleges egy autó megjelenése? A színek és a formák mind meghatározóak, de ami igazán egyedivé tesz egy járművet, az a front-end modul.

A front-end modulok fejlesztése és gyártása az autóipar egyik legizgalmasabb területe, hiszen az autó eleje egyaránt meghatározó a jármű karaktere és biztonsága szempontjából. A front-end modul aprólékosan megtervezett és precízen kivitelezett rendszere tartalmazza a világítás, a hűtés-fűtés, a gyalogos- és utasvédelem számos elemét.

A HBPO a világ első vállalata, amely teljes front-end modulok tervezésére, fejlesztésére, összeszerelésére és logisztikai tevékenységére specializálódott. A HBPO anyavállalata készítette a világ első front-end modulját 1992-ben. Ma már piacvezető ezen a területen: világszerte 32 telephellyel rendelkezik és több mint 5,7 millió front-end modult gyárt évente.

Magyar leányvállalata, a HBPO Automotive Hungária Győrben 2012 óta gyárt front-end modulokat és egyedi alkatrészeket az Audi számára. Második üzemét 2016-ban alapította Székesfehérváron, ahol az autók teljesítményét javító, légbeömlést szabályozó rendszereket készít prémium autómárkák részére.

„Nemzetközi hátterünknek köszönhetően a járműipar élvonalába tartozunk, helyi szinten pedig a profi és összetartó csapatunk az, amire nagyon büszkék vagyunk" – emeli ki Bochdalovszky László, a HBPO Automotive Hungária cégvezetője. A HBPO stabil munkahelyet, átlag feletti bérezést és juttatásokat kínál mindazoknak, akik a jövő iparában akarnak elhelyezkedni.

Győrben működik a HBPO Technológiai Innovációs Központja is, ahol nemzetközi csapat dolgozik Ipar 4.0 megoldások, valamint a HBPO egyedülálló, globálisan használt termeléstámogató szoftverének fejlesztésén.

Karaktert adunk az autónak!

Kapcsolat:
HBPO Automotive Hungária Kft.
9027 Győr, Íves utca 6.
gyor@hbpogroup.com

Selejtező:

Selejtezőnként 3 cég versenyzői mérik össze ügyességüket a pályán. Itt dől el, hogy ki fogja a céget képviselni a bajnokság döntőjében.

 • Bemelegítés: minden csapatnak 4 perc bemelegítésre van lehetősége. Egyszerre csak az adott cég 5 versenyzője van a pályán.
 • Időmérő: A bemelegítést 8 perces időmérő követi, ekkor szintén az adott cég 5 versenyzője van csak a pályán.
 • Selejtező-döntő: Az időeredmények alapján a legjobb 6 versenyző jut a döntőbe. Egy cégtől akár többen is. A végleges sorrendet a 8 perces döntőben futott legjobb köridő határozza meg.
 • Továbbjutás a bajnokság döntőjébe: A selejtező alatt mért legjobb egyéni időeredmények alapján minden cégtől a legjobb egy-egy versenyző jut tovább a bajnokság döntőjébe – függetlenül attól, hogy a selejtező döntőjében hányadik helyet ért el.

Bajnokság döntő:

Ez igazán a cégek versenye, hiszen ekkor minden cégtől már csak egy-egy versenyző ül gokartba.

 • Bemelegítés: Minden versenyzőnek 8 perc bemelegítésre van lehetősége. Egyszerre 6 versenyzője van a pályán.
 • Időmérő: A bemelegítést 8 perces időmérő követi, szintén hatosával.
 • Bajnokság döntő: Az időeredmények alapján a legjobb 6 versenyző jut a döntőbe, akik rajtrácsról indulva küzdenek meg a bajnoki címért. A 14 körös döntőben már nem az időeredmény számít, hanem a beérkezés sorrendje.

A VERSENY IDŐPONTJA:     2019. szeptember-október

NEVEZÉS az ŐSZI BAJNOKSÁGRA:           

 • Nevezés díja: 40.000 Ft / cég / 5 fő
 • Nevezési határidő: folyamatos
 • Nevezés menete: Írásban az info@ekart.hu e-mail címen.
 • Névadó szponzor: A résztvevő cégek névadó szponzorrá is válhat 100.000 Ft-os extra díj ellenében. Azon túl, hogy a névadó cég nevét fogja viselni a bajnokság, további marketing megjelenést is biztosítunk számára (plakáthely az E-Kart Ring pályáján 3 hónapra, Facebook és Google Ads hirdetésekben való megjelenés, cégnév a kupán).

CÉGEN BELÜLI KIVÁLASZTÁS ÉS GYAKORLÁS:

A csapatok számára kedvezményes gyakorlási lehetőséget biztosítunk:
keddi, szerdai és csütörtöki napokon 1 óra korlátlan gokartozás 50.000 Ft + Áfa

Egy ilyen gyakorló gokartozás megfelelő lehetőség arra is, hogy kiválasztásra kerüljön az az 5 személy, aki képviselni fogja a céget a versenyen.

A VERSENY DÍJAZÁSA:

 • Selejtezők dobogósai: érem
 • Bajnokság győztese: Az 5 versenyző jutalma kupa, emléklap, félóra ingyenes gokartozás, valamint 3 hónapig az E‐Kart Ring szponzori falon ingyenes megjelenés.

EREDMÉNYHIRDETÉS:   A versenynapok végén a helyszínen.

JÁTÉK JOGOSULTSÁG, SZABÁLYOK ÉS EGYÉB FONTOS INFORMÁCIÓ:

 • A versenyzők kötelesek a verseny ideje alatt a verseny szabályait és az E-Kart Ring házirendjét betartani.
 • A versenyző viselkedésével a verseny sportszerű és kulturált lebonyolítását nem zavarhatja.
 • A nevező céget csak ott dolgozó, állományban lévő munkavállaló képviselheti.
 • Egy versenyző csak egy céget képviselhet.
 • A szándékos ütközés kizárást von maga után.
 • A versenyt szakképzett pályabíró vezeti. Az esetlegesen felmerülő vitás esetekben ő dönt.