Mindenki hallott már a GOKARTról? A gokart zárt pályán, ellenőrzött körülmények között bárki számára lehetőséget ad a tiszta autóversenyzés élményének kipróbálására.

100% élvezet – 0-emisszió

Az villanymotorral felszerelt gokartokat elneveztük E-KARTnak. Ezek olyan akkumulátorral és saját fejlesztésű elektromos hajtással felszerelt gokartok, melyeket minden korosztálynak elkészítettünk. Az E-Kartok füstmentesek, biztonságosak és eddig hagyományos járműben nem tapasztalt gyorsulási élményt adnak kicsiknek és nagyoknak. Ráadásul a süvítő villanymotor, a csörgő lánc és csikorgó kerekek hangja fokozza a hatást.

Nincs többé fejfájás a füstgáztól, mégis az egész család élvezheti a száguldást!

A gyermek E-Kartok akár 4-5 éve kortól, ellenőrzött körülmények között adnak lehetőséget az első vezetési élmény megszerzésére.

Adatok:
Áramforrás: lítium akku
Teljesítmény: 2,9 kW /  3,88 LE
Sebesség: 15 km/h
Üzemidő: max. 90 perc/ töltés, teljes terhelés mellett

A serdülő vagy junior E-Kartok 8 éves kortól hajthatók, a felnőtt E-Kartok teljesítményét megközelítik, de vázgeometriájuk a 120-150 cm-es testmagassághoz készült.

Adatok:
Áramforrás: lítium akku
Teljesítmény: 3,9 kW /  5,22 LE
Sebesség: 40 km/h
Üzemidő: max. 60 perc/ töltés, teljes terhelés mellett

A felnőtt E-Kartok 15 lóerős teljesítménnyel, lítium akkumulátor pakkal vannak felszerelve, így akár 30-40 perces folyamatos padlógázas menetet és keresztben autózást ígérnek.

Adatok:
Áramforrás: lítium akku
Teljesítmény: 6,6 kW /  8,84 LE
Sebesség: 50 km/h
Üzemidő: max. 40 perc/ töltés, teljes terhelés mellett

A verseny E-Kartok akár 30 lóerős motort is kaphatnak, és a végsebességük áttételtől függően akár 120 km/h is lehet. Ezt csak erős idegzetűeknek ajánljuk! És csak olyan nyitott pályára valók ahol a pálya vonalvezetése lehetőséget ad az igazi száguldásra.